24/7 bereikbaar070 – 205 54 11 Overlijden doorgeven Maak een afspraak

Stijlvol uitvaartcentrum in het Statenkwartier Den Haag

Met uw eigen 24/7 sleutelkamer

Ons uitvaartcentrum in Den Haag aan de Statenlaan 78 te Scheveningen, is een waardig onderkomen om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare overledene.

In ons karakteristieke rouwcentrum in Den Haag heeft u de keuze uit twee intieme rouwkamers en staat onze sfeervolle koffiekamer altijd tot uw beschikking.

Kom ons uitvaartcentrum in Den Haag bekijken

Er is geen rouwcentrum in Den Haag zoals ons pand vol karakter aan de Statenlaan. Een uitvaartcentrum waar u in een huiselijke sfeer met aandacht bij uw afscheid kunt zijn.

24-uurs rouwkamer

Kiest u voor de 24-uurs rouwkamer, dan krijgt u van ons de sleutel van de voordeur en van de rouwkamer. Zo kunt u de overledene bezoeken wanneer u dat wilt, dag en nacht.

U hoeft dus géén afspraak te maken om op bezoek te komen. De 24-uurs rouwkamer is een intieme en sfeervolle ruimte met een zitje en een pantry waar u koffie en thee kunt nemen.

Tuinkamer

Kiest u voor de rouwkamer in de tuinkamer, dan regelt u eenvoudig het bezoek aan de overledene op afspraak met ons. Onze uitvaartverzorgers staan hiervoor tot uw beschikking.

Kleine groepen mensen kunnen in de tuinkamer afscheid nemen van de overledene en daar desgewenst wat drinken. Grotere groepen mensen nemen eerst afscheid van de overledene in de tuinkamer, condoleren er de familie en kunnen vervolgens wat drinken in de koffiekamer op de eerste verdieping.

Maak een persoonlijke afspraak

Het is altijd mogelijk om ons uitvaartcentrum in het echt te komen bekijken. Maak daarvoor gerust een vrijblijvende afspraak. In een persoonlijke kennismaking lopen we door ons stijlvolle rouwcentrum en laten we u graag zien welke mogelijkheden er zijn.

Maak een afspraak

Stel gerust uw vraag, wij staan voor u klaar

Aanhef *

Direct contact

Uitvaartzorg is zorg met aandacht. We doen het samen, om met elkaar de laatste eer te bewijzen en van het afscheid een mooie en blijvende herinnering te maken.

070 - 205 54 11 maak een afspraak

24/7 bereikbaar070 - 205 54 11 Contact