24/7 bereikbaar070 – 205 54 11 Overlijden doorgeven Maak een afspraak

Uitvaartzorg Den Haag, voor een uitvaart met aandacht

Uitvaartzorg is zorg met aandacht. Want iedere uitvaart is persoonlijk. Of u nu kiest voor begraven of cremeren, of u het afscheid nu eenvoudig of uitgebreid wenst; wij geven uw uitvaart de grootst mogelijke persoonlijke aandacht. De wensen van de overledene en van de nabestaanden staan bij ons centraal. We doen het samen, om met elkaar de laatste eer te bewijzen en van het afscheid een mooie en blijvende herinnering te maken. Een uitvaart waar je met een goed gevoel aan terugdenkt.

Uitvaartzorg in Den Haag door De Statenlaan

Onze uitvaartverzorgers helpen u bij het vormgeven van de uitvaart. Wij adviseren u over alles waar u aan moet denken, maar u beslist hoe u het wilt hebben. Bij Statenlaan UitvaartZorg in Den Haag krijgt u één contactpersoon, kundig op alle gebieden en met vele jaren ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Zodat u hem of haar makkelijk kunt bereiken per telefoon, per e-mail of via Whatsapp.

Bekijk ons team

De zes zekerheden

  • Heldere afspraken over de uitvoering
  • Transparante kostenbegroting
  • Goede organisatie van de uitvaart
  • Bekwaam personeel
  • Doelmatige klachtenafhandeling
  • Jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek

Maak een persoonlijke afspraak

Wilt u vrijblijvend kennismaken en uw wensen voor de uitvaartzorg met ons bespreken? Wij helpen u graag in een persoonlijke kennismaking.

Maak een afspraak

Stel gerust uw vraag, wij staan voor u klaar

Aanhef *

Direct contact

Uitvaartzorg is zorg met aandacht. We doen het samen, om met elkaar de laatste eer te bewijzen en van het afscheid een mooie en blijvende herinnering te maken.

070 - 205 54 11 maak een afspraak

24/7 bereikbaar070 - 205 54 11 Contact